U bevindt zich hier: Home Het Museum Nieuws Plan uw veilig bezoek

Plan uw veilig bezoek Speciaal

vrijdag, 02 oktober 2020 19:11

Als gevolg van de per 30 september aangescherpte Corona maatregelen kunt u het Theo Thijssen Museum uitsluitend op afspraak bezoeken. Wij houden ons aan de veiligheids- en hygiënemaatregelen van het RIVM. Voor uw en onze veiligheid is het dragen van een niet-medisch mondkapje voor iedereen ouder dan 13 jaar verplicht.

Hoe werkt het ?

• U kunt voor maximaal 3 personen per reservering uw bezoek plannen.
  • U stuurt minstens 3 dagen ervoor uw verzoek voor de gewenste datum en tijdstip naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  • U kunt een verzoek doen voor een afspraak binnen de reguliere openingstijden op donderdag tot en met zondag tussen 12.00 en 17.00 uur.
  • Als het lukt u op de gewenste datum en tijdstip te ontvangen, zullen wij uw afspraak bevestigen. Zo niet dan zullen wij u een passend alternatief aanbieden.

“Daar waren ze de gracht afgerend; en ja, hoor, op de brug, daar liep een jongen, een werkjongen met een lange broek; en over z'n hoofd hing z'n zwembroekje te drogen; z'n wangen waren blauw. Ze stonden met z'n vieren den jongen aan te gapen; hij, fluitend, kwam vlak langs ze. „Fijn water?" vroeg de brutale Klaas hem. De werkjongen was natuurlijk beledigd. „Watte?" snauw- de hij, en hij maakte een gebaar om Klaas weg te jagen. Maar Ko en Ay en Henk drongen tegen hem aan; en Ko gaf hem kleine duwtjes en zei: „As je lef hebt, moet je met mij beginners. 'k Ben nogal bang voor je lange broek!" De werkjongen keek ze alle drie met minachting aan; maar hij deed niets, en liep door. Klaas stond op 'n eerbiedigen afstand en riep hem na: „He zeg! He! Een kwartje asje op je broek trapt!"

(Jongensdagen”, blz. 35,36)