U bevindt zich hier: Home Het Museum Nieuws Museum gedeeltelijk open

Museum gedeeltelijk open Speciaal

dinsdag, 28 juli 2020 17:10

Vanaf 2 augustus is het Theo Thijssen Museum weer gedeeltelijk open voor bezoeken zonder afspraak vooraf!

Op donderdag en op zondag bent u van harte welkom binnen de reguliere openingstijden van 12.00 uur tot 17.00 uur, zonder dat u daarvoor hoeft te reserveren. Betaling van het toegangsgeld kan per internet bankieren ter plekke of met gepaste contante betaling (3 euro p.p).

De mogelijkheid om het museum op afspraak te bezoeken blijft op vrijdag en op zaterdag tussen 12.00 en 17.00 uur bestaan. U kunt uw aanvraag voor de gewenste datum en het tijdstip te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Indien wij u op de door u gewenste datum kunnen verwelkomen, zullen wij uw afspraak bevestigen. Zo niet, dan zullen wij u een passend alternatief voorstellen. Voorts zullen wij u vragen om voorafgaand aan uw bezoek het toegangsgeld over te maken op de bankrekening van het museum.

Uiteraard hanteren wij strikte regels in verband met het COVID-19 virus. Naast onze hygiënemaatregelen en het toepassen van de anderhalve meter afstand is er een maximum aan het aantal bezoekers dat tegelijkertijd in het museum mag zijn. Voor mensen uit één leefgemeenschap geldt een maximum van 3 personen en in andere gevallen geldt een maximum 2 personen.

Uiteraard is de gastheer/gastvrouw beschikbaar om toelichtingen te geven en achtergrondverhalen te vertellen, maar wel op (1,5 meter) afstand.

Wij hopen u binnenkort zonder of met afspraak in ons museum te kunnen verwelkomen.

Cees Broers
Directeur Theo Thijssen Museum

Meer in deze categorie: « Uitslag schrijfwedstrijd

“Daar waren ze de gracht afgerend; en ja, hoor, op de brug, daar liep een jongen, een werkjongen met een lange broek; en over z'n hoofd hing z'n zwembroekje te drogen; z'n wangen waren blauw. Ze stonden met z'n vieren den jongen aan te gapen; hij, fluitend, kwam vlak langs ze. „Fijn water?" vroeg de brutale Klaas hem. De werkjongen was natuurlijk beledigd. „Watte?" snauw- de hij, en hij maakte een gebaar om Klaas weg te jagen. Maar Ko en Ay en Henk drongen tegen hem aan; en Ko gaf hem kleine duwtjes en zei: „As je lef hebt, moet je met mij beginners. 'k Ben nogal bang voor je lange broek!" De werkjongen keek ze alle drie met minachting aan; maar hij deed niets, en liep door. Klaas stond op 'n eerbiedigen afstand en riep hem na: „He zeg! He! Een kwartje asje op je broek trapt!"

(Jongensdagen”, blz. 35,36)