U bevindt zich hier: Home Het Museum Nieuws Summertime walk juli en augustus 2017

Summertime walk juli en augustus 2017

woensdag, 07 juni 2017 11:22

Ontdek de kleine musea in en rond de Jordaan en doe mee met de Summertime Walk, een wandeling langs literaire en muzikale schatten. Met een passe-partout krijgt u voor € 10,- één dag toegang tot drie prachtige kleine musea. Het passe-partout is verkrijgbaar bij het Multatuli Huis in de Korsjespoortsteeg 20, geopend van dinsdag t/m zondag van 12.00 - 17.00 uur. Het passe-partout geeft toegang tot de volgende musea:

• Het Multatuli Huis - het geboortehuis van Multatuli dat gewijd is aan zijn leven en werk.

• Het Geelvinck Pianola Museum met een collectie van automatische piano's met ruim 30.000 muziekrollen

• Het Theo Thijssen museum - het geboortehuis van de schrijver, onderwijzer, vakbondsman en politicus dat gewijd is aan zijn werk en leven.

Wilt u de wandeling onder begeleiding van een gids doen? Bij Volksuniversiteit Amsterdam kunt u een gids boeken die u langs de deelnemende musea en pittoreske plekken in de Jordaan leidt.
Prijs: € 17,50 per persoon, inclusief passe-partout voor de drie musea. Meld u aan via www.volksuniversiteitamsterdam.nl of bel naar 020 - 626 16 26.