U bevindt zich hier: Home Het Museum Nieuws Wandeling 21 mei Tussen Artis en Nieuwe Ooster

Wandeling 21 mei Tussen Artis en Nieuwe Ooster

Pretoriusplein ca. 1915. Sinds kort rechtenvrij van Stadsarchief Amsterdam Pretoriusplein ca. 1915. Sinds kort rechtenvrij van Stadsarchief Amsterdam
zondag, 23 april 2017 18:15

Op zondag 21 mei vindt de wandeling Tussen Artis en Nieuwe Ooster o.l.v. Peter-Paul de Baar plaats. Deze wandeling start om 13.00 uur in het Hortusplantsoen, hoek Weesperstraat bij het schoolgebouw Hortusplantsoen nummer 1 en eindigt circa 15.30 uur bij begraafplaats De Nieuwe Ooster.

Deelname kost € 10,- inclusief brochure. S.v.p. contant betalen, pinnen is niet mogelijk. Voor Vrienden van Theo Thijssen (donateurs) is de deelname gratis.

Graag reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 020 - 420 71 19. Mocht het weer niet meewerken, dan krijgt u daarvan bericht, dus laat bij het reserveren uw contactgegevens achter.