U bevindt zich hier: Home Het Museum Nieuws Op pad door Theo Thijssens Jordaan

Op pad door Theo Thijssens Jordaan

woensdag, 15 maart 2017 17:38

Ook dit jaar worden er weer mooie en interessante wandelingen door het Amsterdam van Theo Thijssen georganiseerd.

Op zondagmiddag 2 april organiseert het Theo Thijssen Museum, in de schaduw van de Westertoren, een wandeling door de Jordaan in het voetspoor van de schrijver Theo Thijssen (1879-1943), auteur van o.a. Kees de jongen, Het taaie ongerief en Jongensdagen. We lopen langs de huizen, scholen, winkels e.d. die een rol speelden in het jeugdige leven van de schrijver en zijn romanfiguren rond 1890. Gids is historicus Hans Huijboom. De wandeling begint om 13.00 uur en duurt ongeveer 2 uur. Deelname kost € 7,50 per persoon, inclusief toegang tot het museum. S.v.p. contant betalen, pinnen is niet mogelijk. Voor donateurs is deelname gratis op vertoon van de “Zwembadpas”.

S.v.p. reserveren via 020- 420 71 19 of per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mocht het weer niet mee werken, dan krijgt u daarvan bericht, dus laat bij het reserveren u contactgegevens achter.