U bevindt zich hier: Home Het Museum Nieuws Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers gezocht

dinsdag, 29 november 2016 21:30

Het Theo Thijssen museum draait volledig op vrijwilligers die bij toerbeurt optreden als gastvrouw of gastheer tijdens de openingsmiddagen. Een paar oude getrouwen vertrokken, dus ons museum zoekt weer aardige mensen met interesse in de wereld van Theo Thijssen, die enkele keren per maand een middag als gastheer/-vrouw van ons museum willen optreden. Wilt u daar eens over praten? Mail onze voorzitter en waarnemend directeur Bernard Kruithof via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook zoeken we – helaas -- een nieuwe (onbezoldigd) directeur, die onder andere de overige vrijwilligers ‘aanstuurt’, zo nodig de loodgieter belt, overige externe contacten onderhoudt, en enthousiast deelneemt aan het bestuurswerk en tentoonstellingen maken. Liefst met contact met het onderwijsveld, gevoel voor marketing en in ieder geval contactuele gaven. Interesse? Stuur een mail aan onze voorzitter en waarnemend directeur: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

en.