U bevindt zich hier: Home De Stichting Word Vriend van Theo Thijssen!

Word Vriend van Theo Thijssen!

De museum-inkomsten (entrees; wandelingen; boekverkoop) alléén dekken de exploitatiekosten van het museum bij lange na niet. Daarom kan het museum niet voortbestaan zonder donateurs.

Stort dus (als u dat nog niet deed) uw bijdrage op onze ING rekening NL19 INGB 0006 1811 00 t.n.v. de Stichting Theo Thijssen te Amsterdam. Alle bijdragen, hoe bescheiden ook, zijn zeer welkom, maar wie € 10 of meer stort, wordt vanzelf lid van de Vereniging van Vrienden van Theo Thijssen: zij ontvangen ongeveer twee keer per jaar het Theo Thijssen Bulletin en hebben gratis toegang tot het museum.

Aanmeldingsformulier

Ja, ik word vriend (vriendin) van het Theo Thijssenmuseum.

Naam(*)
Typ uw volledige naam

(*)
Selecteer uw geslacht

Straat(*)
Typ uw straat

Postcode(*)
Typ uw Postcode

Woonplaats(*)
Typ uw woonplaats

E-mailadres(*)
Vul een geldig e-mailadres in!

Antispam(*)
Antispam
VerversNeem de karakters over zoals hierboven weergegeven